Moderator – Facilitator – Mødeleder

Ethvert arrangement har brug for en stramt tilrettelagt køreplan og dramaturgi, hvis det skal holde publikums interesse og fokus. Tænk på det som et TV-eller radioprogram. Derfor kan en professionel ordstyrer eller facilitator løfte et arrangement og være selve fundamentet for den gode oplevelse.

Jeg kan hjælpe jeres organisation med følgende

  • Moderation af debatter, møder og konferencer.
  • Udvikling af interviewplan- og strategi for moderatorer

Vi planlægger naturligvis forløbet og graden af involvering sammen.

Professionel dirigent eller ordstyrer til din generalforsamling

Skal din generalforsamling, dit årsmøde eller din kongres forløbe smidigt og uden problemer, samtidigt med at der er styr på jura og formalia i forhold til vedtægter? Så kan jeg være et godt bud på jeres næste dirigent.

Et årsmøde kan køre af sporet, hvis der ikke er styr på jura og vedtægter. I værste tilfælde kan det generere et billede af jeres organisation som uprofessionel. En situation der for større organisationer også kan ende i dårlig PR. Derfor er det helt afgørende at alle føler sig godt behandlet på en kongres, årsmøde eller generalforsamling. 

Jeg er vant til at arbejde med både meget store og krævende forsamlinger og meget små forsamlinger. Jeg gør meget ud af, at alle deltagere hele tiden er med i forhold til afstemninger og beslutninger. Det kræver en fin balancegang, som jeg har mange års erfaring i at håndtere.

Vi forbereder naturligvis forløbet af arrangementet sammen, så du er helt tryg ved, hvordan processen kører.

josephine fock coaching
Kompetence og erfaring

Jeg har mange års erfaring i at styre debatter og møder, herunder som dirigent. Jeg har derudover selv været eksponeret talsperson i mine år som medlem af Folketinget og politisk leder af Alternativet. Jeg ved derfor, hvordan man formulerer de gode spørgsmål, hvad der sker, når den røde lampe på kameraet lyser, og hvordan man begår sig godt i en debat under pres.

Jeg har mange års erfaring som dirigent og er desuden jurist. Jeg har været dirigent for utallige faggrupper blandt andet hos Pædagogerne, Psykologernes, Pensionsselskaber og helt private foreninger som Urbanias ekstraordinære generalforsamling.