Hvordan får man politisk indflydelse på Christiansborg?

Mange organisationer tror, at et høringssvar til et lovforslag er måden, man får politisk indflydelse på. Sandheden er dog en helt anden. Politisk indflydelse kræver grundig forberedelse i form af stakeholder-mapping, research og et stærkt netværk på Christiansborg. Jo bedre forberedt, jeres organisation er, og jo klarere en public affairs strategi, I har udviklet, desto stærkere står I på Christiansborg. Jeres viden og kompetencer er nemlig essentielle for politikerne. De har brug for jeres viden og kompetence, for at kunne lave ordentlig lovgivning.

Jeg tilbyder jer konkrete værktøjer til at udvikle jeres public affairs arbejde, for I kan sagtens lære det selv uden at være afhængige af dyre konsulentbureauer fra opgave til opgave. 

Jeg kan blandt andet hjælpe jer med at få svar på

  • Hvad skal du forberede dig på?
  • Hvad skal du vide, inden du tager den første kontakt?
  • Hvem skal du opsøge i partierne? Skal I gå direkte til ordføreren eller via sekretariatet?
  • Hvornår er det rette tidspunkt at ”sælge” sin sag ind?

Jeg skruer naturligvis kurset sammen, så det matcher de eksakte ønsker, jeres organisation måtte have.

josephine fock coaching
Kompetence og erfaring

Jeg har været topleder i fagforeninger og har selv været ansvarlig for at få vores mærkesager omsat til politik. Derudover har jeg ledet Alternativet og selv siddet i Folketinget for partiet, hvor jeg har været ordfører for nogle af de tungeste politiske området som skat, finans og retsområdet. Jeg ved derfor, hvad der efterspørges fra politisk side i forhold til at klæde partierne godt på i processen med at udarbejde lov- og beslutningsforslag.