Ledelsesmentor

At træde ind som leder kræver overblik, empati, unikke menneskelige egenskaber og evnen til at uddelegere. Det tager tid for en ny leder at finde sig tilrette i sin rolle. Har du behov for sparring og udvikling af din ledelsesstil, så er en ledelsesmentor en god ide.  Med en ledelsesmentor får du det jævnlige frirum, hvor du faktisk har tid til at tænke på dig selv og dit eget job. Noget der måske sjældent er tid til i en hektisk hverdag.

Uanset om du er leder med kort eller lang erfaring, eller måske slet ikke er leder endnu, men overvejer det, så kan en ledelsesmentor være en stor hjælp for dig. Alle ledere har behov for et fortroligt rum, hvor man kan dele frustrationer, tvivl eller måske vende nye tanker om organisationen. Jeg kan som ledelsesmentor tilbyde:

  • Udvikling af din ledelse
  • Hjælp til omorganisering af din organisation eller afdeling
  • HR-relateret sparring
  • Karrierevejledning

Vi skruer mentorprogrammet sammen, så det passer til dig – det kan være løbende møder eller blot enkelte seancer. Det er helt op til dig.

josephine fock coaching
Kompetence og erfaring

Jeg har været Ledelsesmentor siden 2008 og har derudover mange års praktisk erfaring med ledelse i vidt forskellige organisationer – både faglige, politiske og NGO’er. Jeg fik mit første chefjob i 1999 og har arbejdet som chef på flere niveauer lige siden.